NÍNÓ

Hiába fogták el a tettest, nem kapta vissza ajándékait a kirabolt nő

A kamerafelvétel segítségével találták meg azt a tolvajt, aki a hétvégén egy mesterkóddal ellopta a budai Mammut2 bevásárlóközpont értékmegőrzőjéből egy fiatal nő karácsonyi ajándékait. Kiderült, nem ez volt az első rendőrségi feljelentés erről a helyről.
  • Szerző: Ripost

Elkapta a rendőrség azt a férfit, aki felnyitotta múlt szombaton a Mammut2 egyik bezárt értékmegőrzőjét és elvitte annak tartalmát. A rendőrség a kamerafelvételek alapján azonosította az elkövetőt, a -nak pedig azt is elmondták, hogy nem ez volt az első ilyen feljelentés a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságán. A Mammut2 lapunkkal azt közölte: belső vizsgálatot folytatnak az ügyben, aminek lezárultáig nem szeretnének nyilatkozni.

Mint azt a hétvégén pórul járt hölgytől megtudtuk, őt csak a rendőrség értesítette arról, hogy elkapták a tettest, a plázától még nem kapott választ panaszára.

„Egy dolgot kaptam csak vissza, azt sem eredeti állapotában.

A Mammuttól továbbra is várjuk a választ a botrányos biztonsági rendszerük miatt” – írta a nő, aki valószínűleg nincs egyedül azzal, hogy szeretne válaszokat kapni. A karácsonyi szezonban ugyanis rengetegen vásárolnának úgy, hogy az értékmegőrzőben lerakják a bevásárolt árut vagy azt, amit nem akarnak cipelni magukkal – de ezek szerint ott sincs biztonságban a holmink?

És ezeket olvastad már?