NÍNÓ

Hevesi gyerekgyilkosság: rettegett a nő az élettársától

Többször kérte, hogy a gyerekeket ne adják ki az apának az iskolából.
  • Szerző: sm

A férfi a gyilkosság estéjén fél tizenegykor egy gyertyát és koporsót ábrázoló képet tett ki a közösségi oldalára. Bejelentette az öngyilkosságát, de a gyerekeit egy szóval sem említette az ismerősei szerint – írja  Bors

Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy a kisfiúk ellen fordul. Az ATV.hu azt írta, hogy a kisebbik fiának úgy tekerte a nyaka köré a kötelet, hogy közben a hatéves Pistikén térdelt. Eközben eltörte a gyereke bordáit.

A takarítóként dolgozó édesanya többször kérte az iskolában, hogy a nagyobbik fiút az apának ne adják ki, ha megy érte. Az utolsó hónapokban rettegett az erőszakos embertől.Ugyanakkor Hevesen még mindig megosztja a közvéleményt a szörnyű tragédia. Vannak, akik ezután is megvédik a gyilkos apát, aki szerintük szorgalmas, dolgos ember volt. Sokat tett azért, hogy a családjának mindene meglegyen. Depressziós lett, miután élettársa otthagyta, és vitte magával a fiait is.

Mivel a család nehéz anyagi helyzetben van, ezért az önkormányzat testülete egybehangzóan úgy döntött, hogy magára vállalja a két kisfiú temetési költségeit.

A város értetlenül áll a tragédia előtt. Óriási veszteség a két kisfiú halála – mondta Sveiczer Sándor polgármester.
L. Krisztián, az apa eltemetéséről ugyanakkor a saját családjának kell gondoskodnia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?