NÍNÓ

Pokoli házasság: bosszúból fel akarta robbantani feleségét

A férfi előre eltervezte felesége meggyilkolásának minden apró részletét. Szerencsére a terve nem úgy sült el, ahogy akarta.
  • Szerző: Ripost

Fel akarta robbantani feleségét egy férfi, mivel ő és élettársa külön költöztek, amit a férfi mindössze ideiglenes állapotnak tekintett, majd rájött, felesége válásuk miatt 2018 decemberében keresetet nyújtott be a Fejér Megyei bíróságra – írja Tények. A férj erre nagyon mérges lett és úgy döntött, meglátogatja feleségét új otthonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Míg felesége dolgozott, addig a férfi másolt kulcsával bement a házba, és az átfolyós gázkészülék betápláló csövét a magával vitt eszközzel átfúrta, a gázcsapot kinyitotta, majd a készülék alá a mosógép és a fal közé egy égő gyertyát helyezett, és távozott a helyszínről.

Fotó: Pixabay

A feleség egyetlen szerencséje az volt, hogy a robbanás azelőtt következett be, mielőtt hazaért volna. A robbanás megrongálta a fürdőszoba falait, ezáltal anyagi kár is keletkezett.

A nő mikor belépett a házba, azonnal megérezte az erős gázszagot, ezért amilyen hamar csak tudta elzárta az udvari gázcsapot. Az ügyészség vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?