NÍNÓ

Hatalmas razzia volt szombat éjjel, ez az eredménye

Hatalmas razziát tartott a rendőrség társszerveivel, például a NAV-val és a Nébih-hel szombat éjjel a fővárosi bulinegyedben. A szórakozóhelyeket és környéküket minden szempontból ellenőrizték: kocsikat vizsgáltak át, közterületen és szórakozóhelyeken igazoltattak.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas razzia volt szombat éjjel a fővárosi bulinegyedben: a VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Készenléti Rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint Budapesti Közlekedési Központ közösen tartott ellenőrzést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Stockfoto

Nem csak az utcákon dolgoztak, a szórakozóhelyekre is bementek. Összesen 145 embert igazoltattak, három embert állítottak elő, egyet igazolás megtagadása, kettőt pedig kábítószer fogyasztás gyanúja miatt.

Mindeközben 21 gépkocsit is ellenőriztek és szabálysértési feljelentést tettek egy esetben gyerekülés hiánya, két esetben pedig közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt. A társszervek munkatársai két esetben indítottak eljárást nyugta adási kötelezettség elmulasztása miatt és másik két esetben „órapörgetés” (csalás) miatt.

Fotó: Facebook

A razzia itt még nem ért véget: a jövőben is lesznek ehhez hasonló, nagyszabású, meglepetésszerű ellenőrzések.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?