NÍNÓ

Hatalmas razzia: álmukban törtek rá a pesti drogbandára a rendőrök -videó

Több hónapig tartó felderítő munka előzte meg a Gödöllői Rendőrkapitányság által koordinált akciót.
  • Szerző: Ripost

Negyvenkét rendőr csapott le hét Pest megyei helyszínen egy 48 éves kábítószer-terjesztőre és vevőire – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Több hónapig tartó felderítő munka előzte meg a Gödöllői Rendőrkapitányság által koordinált akciót, amelyben a Terrorelhárítási Központ közreműködésével 11 embert – a terjesztéssel gyanúsítható férfit és vevőkörének tagjait – előállították.

7 helyen csaptak le a rendőrök a dílerekre
Fotó: Police

A férfi új pszichoaktív anyaggal kereskedett Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és fővárosi peremkerületben.

A gyanú szerint Sz. József a „kati”, „kréta”, „füst” és „kristály” fantázianevű szer adagját 1000 forintért árulta. Akadt olyan ügyfele, aki alkalmanként 20 pakkot vásárolt tőle.

A kerepesi férfinek bejelentett állandó munkahelye nincs, a „bűnös üzletből” azonban az elmúlt hónapokban többmilliós jövedelmet könyvelhetett el – közölték.

A helyszíni szemléken bezacskózott új pszichoaktív anyagokat, valamint az egyik előállított lakásán 72 lőszert is találtak.

Sz. József a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. Őrizetbe vették, a rendőrség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellene – áll a közleményben.

És ezeket olvastad már?