NÍNÓ

Hatalmas razzia a fővárosban, lecsaptak a rendőrök – videó

Razziáztak a rendőrök a belvárosi kerületek szórakozóhelyein és azok környékén.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Budapesti Közlekedési Központ, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Katasztrófavédelem, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint a polgárőrség munkatársaival közösen, bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak 2019. szeptember 20-án, a késő esti és éjszakai órákban.

Az ellenőrzés a turisták által sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrálódott – tájékoztatott a rendőrség.

Az ellenőrzés során a rendőrök a főváros forgalmasabb területeit és három szórakozóhelyet ellenőriztek, összesen 156 embert igazoltattak és 11 embert állítottak elő, többek között három embert kábítószer birtoklása miatt, két-két személyt garázdaság és zseblopás miatt, egy ember ellen pedig körözés volt érvényben. Összesen 280 járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát és egy esetben sem volt pozitív eredmény.

A rendőrök a társszervekkel együtt összesen 36 taxist ellenőriztek, amely során egy esetben szabálysértési feljelentéssel éltek, mert a taxinak használt autót korábban már kivonták a forgalomból. A társhatóságok további 12 esetben egyéb eljárást kezdeményeztek.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?