NÍNÓ

Hatalmas erőkkel keresnek egy szökött gyilkost a biatorbágyi Pecatónál

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök hétfő délután a biatorbágyi Pecatóhoz, ahol egy nőt öltek meg.
  • Szerző: Ripost

A %% úgy tudja, a rendőrök arra kérik a helyi lakosokat, hogy zárkózzanak be! Valószínűleg a Biatorbágy és Etyek közötti szántás felé menekült el az a férfi, aki hétfő délután a gyanú szerint megölt egy nőt a biatorbágyi Pecatónál. A rendőrök délután 4 óra óta folyamatosan érkeznek a helyszínre, ahol nem sokkal hat óra előtt tartanak eligazítást a rendőröknek.

„Még mi sem tudjuk, hogy néz ki, akit keresünk” – mondta a %% munkatársának az egyik rendőr. Egyelőre azt sem tudják, a keresés mennyire nyúlik majd bele az éjszakába, ezért lámpákkal felszerelkezve indulnak el hamarosan. A lakosokat a helyi rendőrség valószínűleg hangosbemondón értesíti majd, egyelőre arra kérik a helyieket, hogy zárkózzanak be otthonaikba. Lapunk úgy tudja, egy nőt öltek meg délután egy óra körül. „Én hallottam, hogy azt üvölti valaki többször egymás után, hogy senki sem veheti el tőlem, de fogalmam sem volt róla, hogy éppen megölnek valakit” – mondta munkatársunknak egy fültanú.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés gyanúja miatt indult eljárás. Hétfő délelőtt a 20 éves Szabó János László egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki és jelenleg is nagy erőkkel keresik. Azt kérik, hogy aki látta, a police.hu-n tegyen bejelentést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?