NÍNÓ

Hat évet kapott az őrjöngő férj

Megverte öt gyermeke anyját, megszúrta válófélben lévő felesége új barátját, ráadásként anyósának is lekevert egy pofont, majd magához vette neje mobilját, 60 ezer forintját és bankkártyáját, aztán olajra lépett egy szabadszállási férfi. Tegnap a Szegedi Ítélőtábla hat év börtönre ítélte.
  • Szerző: Ripost

L. R. korábban már többször volt büntetve, de amikor 2002-ben megnősült, felcsillant a remény, hogy rendbe jön az élete. Öt gyermekük született, csakhogy a férj terrorban tartotta az asszonyt, parancsolgatott neki, megfélemlítette, nem dolgozott, és tőle kért pénzt.

A nő hiába akart tőle elválni, fenyegetéssel, zsarolással tartotta maga mellett. 2013 júliusában azonban a feleség egy internetes közösségi oldalon megismerkedett egy sükösdi férfivel, és megbeszélték, hogy a gyerekekkel együtt hozzá költözik.

A szüleinél találkoztak, de a férj megtudta ezt, odament, előbb a feleségét ütötte meg, majd megfenyegette annak barátját, ki kellett hívni a rendőröket.  A férj négy gyerekét magával vitte, de még ezen az estén visszatért, dörömbölt a bezárt házban, újra a rendőrök segítségét kellett kérni.

Másnap a férj késsel tért vissza, fenyegetőzött, majd megpróbálta leszúrni felesége barátját, majd nekitámadt a közbeavatkozó anyósának is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?