NÍNÓ

Hárman támadtak a pécsi testépítőre, egy késszúrás végzett vele

Hárman öltek meg egy fiatal pécsi testépítőt. A húszéves fiú jó erőben volt, egyedül nem bírt vele a gyilkosa. Pécsi külvárosi munkásszálláson élt, itt végeztek vele.
  • Szerző: Ripost

Korábbi sérelmek és anyagi okok vezethettek a szombat esti pécsi gyilkossághoz – értesült a Bors. Az áldozat és a három elkövető közösen italoztak Pécs külvárosában, a Bu­zsáki utcában lévő lerobbant munkásszálláson, amikor összevitatkoztak, majd egyikük leszúrta a húszéves Sz. Tamást. Az ál­dozatot alig ismerték, nem rég­óta lakott a munkásszálláson, fotói alapján látszik, hogy a munka mellett komolyan foglalkozott a testépítéssel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sz. Tamásra hárman támadtak rá, a 20 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette

Az egyik elkövető egy 43 éves férfi, őt a gyilkosság után azonnal elfogták a közelben. O. Sándor már régóta a munkásszálláson lakott, innen járt dolgozni. Erről fia a helyszínen be­szélt a lapnak. „Nem hiszem el, hogy az apám ezt tette volna, már éjjel is többször hívott, hogy jöjjek el a holmijáért. Azt mondta, hogy börtönbe vitték, mert ott volt, amikor megölték a fiút, de neki semmi köze hozzá” – mondta a Borsnak az egyik gyanúsított fia. A másik két gyanúsított, a 23 éves T. Teofil és a 22 éves Á. Mercédesz vasárnap délelőtt került rendőrkézre, őket egész éjjel ke­resték a nyomozók.

T. Teofilt és Á. Mercédeszt vasárnap fogták el a zsaruk

A munkásszállás egyik lakó­ja szerint rendszeresek itt a balhék. „Nézze a jobb szemem, egy hete kaptam egyet, azért van monoklim. Egyébként nem hallottam semmit, korán lefeküdtem aludni, de már délután elkezdték a hangoskodást és az italozást. Úgy tudom, már korábban volt közöttük valami vita, amit most az alkohol miatt így sikerült le­rendezni. Azonnal meghalt szegény fiú, sok vért nem vesztett, nekem kellett feltakarítani a szobában” – mondta a férfi.

A rendőrök még vasárnap délelőtt is helyszíneltek a munkásszálláson. A három gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezték.

És ezeket olvastad már?