NÍNÓ

Haláleset bizonyítja, egyre brutálisabbak a pesti angol kocsmatúrák

Egy szemtanú szerint az elgázolt férfi járni is alig tudott, annyira részeg volt. Régóta tudjuk, hogy Budapest a brit kocsmatúrák fő célpontja lett. Ezek a túrák egyre durvábbak: már olyan hely is akad, ahonnan kitiltották a legénybúcsús társaságokat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Péntek éjjel tűnt el egy 23 éves angol férfi a Morrisons2 bár elől Budapesten. Egy szemtanú szerint azért nem került elő, mert meghalt: halálra gázolták. „Tudom, hogy mi történt vele.

Péntek este volt egy halálos baleset a Váci út és Dózsa György sarkánál”

– írja egy szemtanú, aki, elmondása szerint, találkozott a sráccal, majd, miután elkerülték, hallották a hatalmas csattanást. A halálos gázolás szemtanúja szerint az áldozat járni is alig tudott, annyira be volt piálva és drogozva.

Eldurvultak a brit kocsmatúrák

Az eltűnt Sam Clancy is egy legénybúcsúra érkezett Budapestre. A turisztikával foglalkozók szerint egyre brutálisabbak a legénybúcsúzó angolok túrái. „Az a jelmondat, hogy ami Magyarországon történik, az Magyarországon is marad” – mondta lapunknak egy fiatal nő, aki ilyen csoportok idegenvezetésével keresi a kenyerét. „Rémálom az egész, a magyar kísérő legfontosabb feladata, hogy életben tartsa őket, ne hagyja, hogy elkószáljanak, eltűnjenek. Csakhogy általában annyira részegek, hogy ezt képtelenség velük megértetni” – enged bepillantást ebbe a különös világba a kísérő hölgy.

A további részletekről, és arról, hogy miért tiltották ki egyes helyek az angol legénybúcsúkat, a szerdai számában olvashat!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?