NÍNÓ

“Ha még egyszer idejössz, elvágom a torkod” – polgárőrt fenyegetett meg egy kunszentmiklósi férfi

Csupán csak igazolnia kellett volna magát, ehelyett szörnyű módon kezdett viselkedni.
  • Szerző: Ripost

A polgárőr azért kereste fel a férfit kunszentmiklósi tanyájánál április 30-án, hogy korábbi közlekedési szabályszegései miatt ellenőrizze otthon van-e. Az agresszív férfi azonban a polgárőrt többször megfenyegette azzal, hogy „ha még egyszer idejössz, elvágom a torkod”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt, nemcsak a férfi, hanem családtagjai is agresszívan válaszoltak. Az amúgy csak a munkáját végző polgárőr ezért rendőrt akart hívni, de hamar távoznia kellett a fenyegetések és az őt ért agresszivitás miatt.

Fotó: Pixabay

Az intézkedés akadályozása miatt a rendőrség május 7-én őrizetbe vette a férfit és kihallgatták tettéért.

A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mivel a férfi megpróbált elszökni az igazságszolgáltatás elől. Búvóhelyéről, a nádasból csak többszöri felszólítás ellenére mert előjönni.

A hivatalos eljárás során mások előtt, többször is újra megfenyegette azzal a polgárőrt, hogy elvágja a torkát.

E kijelentések alapján megalapozottan feltehető az is, hogy a gyanúsított az eljárás résztvevőinek megfélemlítésével, befolyásolásával a bizonyítást is veszélyeztetné.

A Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?