NÍNÓ

Ha láttad ezt a balesetet, azonnal jelentkezz a rendőrségen

A dunaújvárosi rendőrök egy közlekedési baleset részesének, továbbá szemtanúinak felkutatása érdekében kérik a lakosság segítségét.
  • Szerző: RIPOST

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása  miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján május 27-én 12 óra 40 perc körül egy ismeretlen személy Dunaújvárosban, a Köztársaság út felől az Apáczai Csere János út irányába közlekedett egy fekete, férfi vázas kerékpárral.

Haladása során a Derkovits utca 5. szám előtt található gyalogos-átkelőhelyhez érve nekiment egy ott dolgozó rakodómunkás által szállított háztartási gépnek, majd ezt követően elhagyta a helyszínt az Apáczai Csere János út irányába.

Az esemény következtében a rakodómunkás megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki részese, vagy tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?