NÍNÓ

Győri emberrablás: újabb részletek derültek ki

Az utoljára március végén látott családapa autóját Győr Sas-hegyen találta meg a rendőrség egy szûkös kis utca végén, autók és fák közé eldugva. Az ott élők szerint nem véletlenül került a transporter éppen egy autószerelő-autóbontóhoz, ahol órákig helyszíneltek a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Mácsik Zoltán eltűnési ügye tovább borzolja a kedélyeket! Mint lapunk korábban kiderítette, az utoljára március végén látott családapa autóját Győr Sas-hegyen találta meg a rendőrség egy szűkös kis utca végén, autók és fák közé eldugva. Az ott élők szerint nem véletlenül került a transporter éppen egy autószerelő-autóbontóhoz, ahol órákig helyszíneltek a rendőrök.

"Mindenki az eltűnési ügyről beszél! Azt tudom, hogy többen is dolgoztak az autószerelő-bontónál, akit elvittek kihallgatni a rendőrök. Az ügy gyanúsítottja, É. Imre korábban többször is járt nála, hiszen jóban voltak. Azt is beszélték a műhelyben, hogy a tulaj nem tudta, hogy aznap Imre autót hoz neki" – mondta egy neve elhallgatását kérő nyilatkozó. Könnyen lehet tehát, hogy nem csak a férfit, de annak járművét is el akarták tüntetni…

Ahogy azt a %% megírta, Mácsik Zoltán autóját üresen, de épségben visszaszállították a családnak. "Bár nem mondtak semmit az autóról, az nekik is feltűnt, hogy a transporter belseje teljesen üres – még az üléshuzatokat is leszedték, sőt a jármű belsejében lévő több milliós gépek is eltűntek" – mondta korábban a család. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi az eltűnt 52 éves, cukorbeteg Mácsik Zoltánt.

És ezeket olvastad már?