NÍNÓ

Gyerekverésért felfüggesztett

A nyírábrányi apát idegesítette, hogy 2 éves kisfia sír, ezért többször megütötte.
  • Szerző: Ripost

A kétéves gyermek felébredt és sírni kezdett, mivel éhes volt. Az apát idegesítette a gyereksírás, ezért kétszer tenyérrel megütötte az arcát azért, hogy hagyja abba a sírást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később a gyereket az asztalhoz ültette, amikor is a kisfiú ismét sírni kezdett. Az apja feldühödött, majd négyszer hátba vágta. Ekkor a kisfiú anyja közbelépett, és megakadályozta, hogy a férfi tovább üsse a gyereket.

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay)

A kétéves kisgyerek dereka és háta megzúzódott, és bár a sérülés 8 napon belül gyógyult, az ügyészség megállapítása szerint az apja szándéka arra irányult, hogy akár 8 napon túl gyógyuló sérülést okozzon a kisfiúnak – hangsúlyozta a tavaly nyári eset kapcsán Magyarország Ügyészsége.

Kiemelték: a kiskorú gyermek a büntetőjog szerint védekezésre képtelen személynek minősül. A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?