NÍNÓ

Golfütővel esett a család a kaposvári üzlet biztonsági őreinek – videó

Golfütővel és botokkal támadt rá a család a bevásárlóközpont biztonsági őreire.
  • Szerző: Ripost

Még januárban határozott úgy a két szülő, hogy három gyermekükkel elmennek bevásárolni Kaposvár egyik üzletközpontjához. Ám parkolásnál kocsijukat a sorompóval védett parkoló elé állították, ezzel akadályozva a lezárt részre való ki- és bejutást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bevásárlóközpont biztonsági őre felszólította az apát, hogy álljon el az útból, ami miatt vita robbant ki közöttünk. Az idősebb fiú a biztonsági őr rendreutasítása miatt indulatos lett, és egy golfütőt vett elő a gépkocsijukból, amellyel az őket elküldeni igyekvő két őrre támadt.

Golfütőkkel estek biztonságiaknak
Fotó: Ügyészség

Ezt látva a őrök segítségére sietett egy járókelő, azonban ekkor a többi családtag is bekapcsolódott a bántalmazásba. Golfütőkkel és botokkal támadtak a sértettekre, őket testszerte többször megütötték.

A krimibe illő jelenetet a parkoló biztonsági kamerája is rögzítette, ami ide kattintva nézhető meg.

A család csupán akkor hagyta abba a támadást, amikor a járókelők jelezték, hogy értesítették a rendőrséget, ekkor a gépkocsiba pattantak és a helyszínről gyorsan eltávoztak.

Az öt vádlott közül hárman letartóztatásban vannak, egyikük bűnügyi felügyelet alatt áll, egy szabadlábon védekezik. Az ügyészség a büntetett előéletű és letartóztatásban lévő szülőkre és az idősebb fiúra – aki különös visszaeső – végrehajtandó szabadságvesztésre, a bűnügyi felügyelet alatt álló fiatalkorú vádlottal szemben javítóintézeti nevelésre tett indítványt, míg a lánytestvérrel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

És ezeket olvastad már?