NÍNÓ

Döbbenetes videó: Gödörbe zuhant férfit hagytak meghalni Budapesten

Gödörbe zuhant egy férfi Budapesten, és bár valaki arra sétált, ahelyett, hogy segített volna a bajba jutott emberen, lefotózta, majd tovább állt.
  • Szerző: ripost

Szörnyű és embertelen esetről számolt be a rendőrség egy gödörbe zuhant férfiről. 2020. november 6-án 20 óra 9 perc körül a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél egy ember fejjel előre bele esett egy útmenti gödörbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben – számolt be az esetről a police.hu.

Gödörbe zuhant férfit hagyott meghalni egy másik férfi

Gödörbe zuhant férfit hagyott meghalni egy másik férfi
Fotó: police.hu

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.

Bejelentéseiket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon.

Az esetről készült döbbenetes videót a gödörbe zuhant férfiről itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?