NÍNÓ

Furcsa autóra figyeltek fel Budapesten, a rendőrök is meglepődtek

A tettesek az első rendőri akció után sem fogták vissza magukat.
  • Szerző: Ripost

Sorra loptak el Újpesten akkumulátorokat a parkoló kocsikból az utóbbi időben. Mint kiderült, a tetteseknek az anyaguk és a súlyuk miatt volt szükségük ezekre az eszközökre.Az elkövetők különféle módszerekkel próbálkoztak: hol az autó ablakát törték be, hol az ajtaját feszítették ki, hol pedig szerencséjük volt, mert a tulajdonos elfelejtette bezárni a kocsit – írja a Zsaru Magazin.

Április 26-án a rendőrök megállítottak egy autót: az igazoltatás azért történt, mert a kocsin nem volt rendszám. Az intézkedés során előkerült egy ólmosbot, ami azonban veszélyes eszköznek minősül, ráadásul az is kiderült, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa.

A történet másnap folytatódott: a rendőrök felfigyeltek ugyanarra az autóra, ezért igazoltatták annak két utasát. Ekkor került elő a hátsó ülésről négy akkumulátor. A tettesek nem is tagadták, hogy ellopták azokat, és azt sem, hogy van egy harmadik társuk is, egy 17 éves fiú, akit éppen hazavittek.

A nyomozók az elkövetők lakásán házkutatást tartottak, és bár további akkumulátorokat nem találtak, egyikük, J. Martin József további öt akkumulátorlopást ismert be. A gyanúsítottak szabadlábon várják az ügy folytatását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?