NÍNÓ

Friss információk a 13 éves miskolci kislány eltűnéséről!

Esztergályos Lillát kedd reggel látták utoljára a miskolci vasútállomáson, azóta nem tudni, hol van. A telefonját szerdán be tudta mérni a rendőrség, több száz kilométerre Miskolctól.

Ahogy a %% is beszámolt róla, kedd reggel 7 óra 30 perckor látták utoljára Esztergályos Lillát Miskolcon, azóta nem tudni, hol van. A 13 éves kislány épp iskolába készült és a vasútállomásról indult útnak, ám sem sem oda, sem haza nem érkezett meg. Lillát két napja keresi aggódva családja, és már a rendőrség is nyomoz az eltűnése ügyében.

Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke a %% kérdésére elmondta: bár a kislány telefonja kedd óta ki van kapcsolva, a rendőrség be tudta mérni szerda délután. Megdöbbentő adatra derült fény.

Miskolctól 250 kilométerre észlelte a rendszer Lilla telefonját, de el is tűnt a térképről. Sajnos az eddigi nyomozás nem vezetett eredményre, a család és a hatóság is kizárt minden felmerült lehetőséget

- mondta portálunknak az elnök, aki kihangsúlyozta: a 13 éves kislány  sokkal fejlettebb az átlagnál, nem tipikusan általános iskolás testalkatú a lány.

Lilla 172 cm magas, 58-60 kg súlyú, világos barna haja és kékeszöld szeme van. Eltűnésekor fekete felsőt, rózsaszín melegítőt, fekete cipőt, és fekete kabátot viselt. Volt még nála egy fekete kézitáska, és egy fekete sporttáska, rózsaszín csíkkal.

Jobb szeme alatt V alakú heg látható, mely kutyatámadásból származik!

Fénymásolt személyi igazolvány, eredeti diákigazolvány, valamint 8 ezer forint volt nála.

Aki Lilla jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es számok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?