NÍNÓ

Friss információ: Megszólalt a Tények megvert riportere

Ma délután munka közben támadtak rá a TV2 Tények riporterére. Információink szerint a férfi egy operatőr társaságában forgatott a kőbányai úti piacon, amikor szóváltásba keveredett egy árussal.
  • Szerző: Ripost

A Tények riportere a %RIPOST%-nak a következőket nyilatkozta:

"Az operatőrünk vágóképezett a kőbányai úti piac előtti közterületen. Mikor észrevettem, hogy öten-hatan körbe állják, számon kérik és a kameráját nézik, akkor odarohantam hozzá, hogy segítsek. Kiderült, hogy az addig felvett képeket töröltetik ki vele. Felvettem a kamerát, és mondtam, hogy menjünk, de nem engedtek el bennünket.

Elvették a kamerát, majd megütöttek a bal szemem alatt. Ezt követően azt akarták, hogy menjünk be velük egy helységbe, de ennek nem tettünk eleget.

Közöltük velük, hogy semmilyen jogot nem sértettünk, mert nem mutatjuk az arcukat, és közterületen forgattunk. De ez sem hatotta meg őket továbbra is töröltették a felvételeket. Miután megütöttek, azonnal hívtam a 112-öt, hogy bajban vagyunk, elvették a kameránkat, engem pedig megütöttek.

Ezt követően villámgyorsan  megérkeztek a készenléti rendőrök. Két személyautóval és egy mikrobusszal érkeztek, körülbelül 10-15-en. Ezt követően kijött a nyolcadik kerületi ügyeletes főnök is. A hivatalos intézkedés során közölték velünk, hogy menjünk be a nyolcadik kerületi kapitányságra, hogy tanúként kihallgassanak bennünket. Ez 12-30 és 16 óra között meg is történt."

És ezeket olvastad már?