NÍNÓ

Férfinak adta ki magát egy nő, így fosztott ki egy idős nénit Békésben

Elképesztő módon fosztottak ki egy 85 éves nénit a Békés megyei Gyulán. Az idős asszony lakáshirdetésére jelentkezett valaki, aki férfinak adta ki magát, a néninek ráadásul nem is tûnt fel semmi. A rendőrségen derült ki, hogy az elfogott férfi valójában nő.
  • Szerző: Ripost

Első hallásra szinte vígjátékba illő módon fosztottak ki egy idős nénit a Békés megyei Gyulán. Egy 36 éves nő férfinak adta ki magát a 85 éves szállásadójának. A Lászlóként bemutatkozó bérlő még január elején ki is fizette a lakhatás díját a néninek, ám néhány héttel később elhagyta szállását. Ekkor az idős asszony visszaadta a lakbér egy részét.

A volt bérlő aztán újra felkereste a sértettet, akitől további pénzösszeget követelt vissza, ekkor még néhány ezer forintot kapott is, ám nem volt elégedett az összeggel. Mikor harmadjára is megjelent, az asszony elküldte őt.

Később, 2019. március 1-jén a volt bérlő az utcán megtámadta egykori szállásadóját, elvette a pénztárcáját és elmenekült. A néni feljelentést tett a Gyulai Rendőrkapitányságon, ahol a rendőrök egyből tudták, hogy a korábban Lászlóként bemutatkozó, férfias testalkatú és rövid hajú bűnelkövető valójában nő és Henriettának hívják. A 36 éves gyanúsítottat kedden elfogták és őrizetbe vették.

És ezeket olvastad már?