NÍNÓ

Fekete hétvége: a végzet dúl az utakon

Egymást érik a tragikus balesetek hazánkban február utolsó hétvégéjén. Szombat éjjel három halálos karambol is történt az ország útjain.
  • Szerző: Doris

Szörnyű balesetek árnyékolják be február utolsó hétvégéjét. Hazánk útjain három halálos karambol is történt szombat éjjel.

A 47-es főúton egy kamion ütközött személyautóval Berettyóújfalu és Derecske között, a 32-es kilométernél. A személyautó négy utasa közül hárman szörnyethaltak az ütközéskor, negyedik társukat a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Ahogy arról a %RIPOST% vasárnap délelőtt beszámolt, a 85-ös főúton történt brutális balesetben ketten vesztették életüket. Az ütközés a veszkényi elágazónál történt, miután egy épp megforduló autó frontálisan ütközött egy Kapuvár felé tartó járművel. A szerencsétlenségben a szabálytalankodó autó vezetője is utasa is életét vesztette.

A tragédiák sorozata az M1-es autópálya Budapestről kivezető szakszán folytatódott. A sztráda 23-as kilométerénél két autó rohant egymásba, az ütközés során egy ember életét már nem tudták megmenteni. A roncsoknál órákon át együttes erővel dolgoztak a helyszínre érkező tűzoltók és mentősök.

Két másik személyt kórházba szállítottak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?