NÍNÓ

Fejlemény az ózdi gyilkosság ügyében, napokig köztünk járt a tettes

Egy 39 éves férfit fogtak el a rendőrök hétfő este Budapesten, aki miatt az asszony életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

A nyomozók Budapesten fogták el azt a 39 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott ózdi otthonában egy 65 éves nőt, hogy az asszony később belehalt sérüléseibe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Ahogy arról korábban a is beszámolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés és rablás miatt nyomoz H. Péter 39 éves, ózdi lakossal szemben.

A gyanúsított november 13-án délelőtt megjelent a sértett ózdi otthonában és felszólította, hogy adja át mobiltelefonját. Az asszony ennek nem tett eleget, ekkor a férfi megütötte, majd a telefonnal együtt távozott.

Ezt követően egy későbbi időpontban a férfi újra visszament a nő lakásához, aki beengedte, majd visszakövetelte telefonját. A kialakult vita hevében a férfi súlyosan bántalmazta az asszonyt, majd magára hagyta. A sértettet hozzátartozója november 15-én délután találta meg a lakásban, aki az elszenvedett bántalmazás hatására ekkorra már meghalt.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársaival összehangolt akció során hétfő este 9 után Budapesten elfogták H. Pétert.

A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését, amelyet követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a terheltet – írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?