NÍNÓ

Fejlemény a magyar mentősök autóit rongáló britek ügyében

A felvételek alapján a rendőrök egy másik brit férfit is őrizetbe vettek a szombaton történtek miatt.
  • Szerző: Ripost

A tanúkihallgatások és videofelvételek elemzése után egy másik brit állampolgárt is őrizetbe vettek a mentősök autóinak megrongálása miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

A rendőrségre szombat reggel érkezett bejelentés arról, hogy a Markó utcában a mentőállomás előtt több, ott dolgozó autóját megrongálták. Az esetet követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el és Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot állított fel az elkövető felkutatására.

A rendőrök megállapították, hogy aznap hajnalban egy arra járó 14 fős társaság egyik tagja követte el a rongálást, aki az autók tetején végigsétált.

A nyomozócsoport azonosította és hétfőn 11 óra 25 perckor Budapesten, a Wesselényi és az Akácfa utca kereszteződésénél elfogta a férfit. Ezzel egyidőben a társaság további 8 tagját is előállították a rendőrök, akiket szintén kihallgattak. A nyomozócsoport azt is megállapította, hogy a társaság egy másik tagja is részt vett a rongálásban, így az elfogott férfi társát, egy szintén 20 éves brit állampolgárt is gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették – írja a police.hu.