NÍNÓ

Fegyverrel mentek elégtételt venni a feldühödött szülők

A TEK emberei kapták el azt a két férfit, akik fegyverrel próbáltak rendezni egy nézeteltérést a gyermekük iskolatársának szüleivel. A kisfiú szidta és bántalmazta a gyerekeiket, ők pedig mindezt nem hagyták annyiban.
  • Szerző: Ripost

Megelégelte egy okányi férfi, hogy gyermeke napok óta arra panaszkodik, az egyik iskolatársa szidalmazza és bántja őt az iskolában. Az apa 2019. szeptember 11-én 20 óra körül az egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához és hangosan kiabálni kezdett, szidalmazta és fenyegette az ott lakókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Mikor a fiú édesanyja kijött a házból, a férfi megfenyegette, hogy megöli, majd a nála lévő gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A nő visszarohant a házba, bezárta az ajtót és hívta a rendőrséget. A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, majd a párost előállította a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük – írja police.hu

És ezeket olvastad már?