NÍNÓ

Fát döntött ki, telefonfülkét sodort el, padon át robogott: Leányfalun dózerolt le egy fél utcát a sofőr – helyszíni fotók

Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg régi kocsijával az a 24 éves tahitótfalui férfi, akit a rendőrök kettős vérvételre előállítottak.
  • Szerző: Ripost

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés július 25-én este: a rendőrök kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és járdaszigetre hajtott. Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél. A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások. Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószergyorsteszt, mindkettő pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

Fotó: police.hu

A Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?