NÍNÓ

Ezt már nem úszta meg a jogsi nélkül vezető magyar sofőr

Harmadjára kapták el a rendőrök rövid időn belül azt a férfit a volán mögött ülve, akit korábban már többször is eltiltottak a vezetéstől.
  • Szerző: Ripost

Elmarasztalták azt 42 éves sajópetri férfit a Debreceni Járásbíróságon, aki nem vette komolyan, hogy korábban már többször elvett jogosítványa nélkül nem vezethet és 15 napos elzárásra ítélték – közölte a Debreceni Törvényszék.

Fotó: Police.hu

A férfi úgy bukott le ismét, hogy kedden délután Polgáron egy daru szállításakor biztosította az utat autójával, ám a rendőrök igazoltatták és ekkor kiderült, hogy nem vezethetne. Ugyanis a Miskolci Járásbíróság szeptember 2-ai végzése szerint 1 évre eltiltották a vezetéstől, valamint 200 ezer forintot is be kellett fizetnie büntetésként. Korábban, még június 27-én is született egy határozat, amely szerint 150 ezer forintot is be kellett fizetnie, akkor viszont csak 8 hónapra tiltották el a vezetéstől.

Mivel látszólag a férfit nem hatotta meg egyik határozat sem, ezért harmadik alkalommal már elzárást is kiszabtak rá. 15 nap szabálysértési elzárás vár rá és további 1 évre eltiltották a vezetéstől.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?