NÍNÓ

Ezért torlódik a forgalom Ausztria felé Hegyeshalomnál

Késő délutánra már 3 kilométeres volt a sor, és a várakozási idő a rendőrség tájékoztatása szerint egyről két órára nőtt.
  • Szerző: Ripost

Torlódik a forgalom Ausztria felé Hegyeshalomnál – közölte az Útinform a honlapján hétfő délután.

Korábban az M1-es autópálya-határállomáson Ausztria felé mintegy másfél kilométeres volt a kocsisor, késő délutánra azonban már csaknem 3 kilométeres lett a torlódás, és a várakozási idő a rendőrség tájékoztatása szerint egyről két órára nőtt.

A rendőrség kijelentette: nem szabad tiltott gyűléseken részt venni

A rendőrség kijelentette: nem szabad tiltott gyűléseken részt venni
Fotó: 123RF

Az Útinform közölte, hogy az 1-es főúti kishatár és a jánossomorjai határ forgalma is torlódik, ezért, aki teheti, válasszon inkább másik átkelőhelyet.

A rendőrség honlapjának adatai szerint Jánossomorjánál is várakozással kell számolniuk a személyautóknak Ausztria felé. Ott korábban egyórás volt a várakozási idő, de ez is két órára nőtt. Az osztrákok az Ausztria területére belépő gépjárművek utasainál egészségügyi ellenőrzéseket végeznek, emiatt alakult ki torlódás a hegyeshalmi és a jánossomorjai határátkelőnél - közölte a rendőrség hétfőn késő délután.

A szerb határszakaszon Magyarország felé alakult ki torlódás. A személyautóknak Röszkénél egy, Tompánál kettő, míg a teherautóknak Tompánál három órát kell várakozniuk. Ásotthalomnál is egyórás várakozásra kell készülniük a Magyarországra tartó személyautóknak.

Emellett továbbra is egy órát kell várakozniuk a Románia felől érkező teherautóknak Ártándnál - derül ki a rendőrség hétfő délutáni adataiból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?