NÍNÓ

Ez történt Viviennel az utolsó óráiban!

A tettes megvan, de a gyilkos összevissza beszél: a magyarázat még mindig hiányzik.
címkék:

Még mindig vannak tisztázásra szoruló momentumok Majoros Vivien megölésével kapcsolatban. Megvan a holttest, a gyilkos és a gyilkos fegyver is, de a helyszínt és az okot a mai napig nem tudjuk. 

A Blikk rendőrségi információk alapján próbálta rekonstruálni a tragikus hajnal eseményeit. Eszerint Bálintnak másfél órája volt végezni a lánnyal. 

A fiú hajnali egykor már üzeneteket küldözgetett a 20 éves lánynak, aki a barátaival bulizott nem messze a Népligeti buszpályaudvartól. 

4:30, Budapest: Vivient felveszi egy ipari kamera, mikor kilép a Liget Clubból és elindul a buszpályaudvar felé. Valószínűleg ekkor találkozott a volt osztálytársával, Bálinttal, aki a gyilkosa lett. 

Kb. 5:20, Inárcs: Az előbbi helyszíntől 50 percnyi autózásra találták meg a lány holttestét, de az autóban nem találtak vért a rendőrök, ezért kizárt, hogy a lányt már összeszurkálva, holtan szállította volna oda a fiatal férfi. 

6:00, Kakucs: Bálint hazaért és elrejtette a fegyvert. 3 órán át úgy tett, mintha mi sem történt volna, reggel 9-kor elment a pékségbe megreggelizni. 

A 20 éves lányt múlt héten helyezték örök nyugalomra a kakucsi temetőben, a halálára eddig nem adott értelmes magyarázatot a gyilkosa. 

címkék:
És ezeket olvastad már?