NÍNÓ

Ez történik, amikor a nagy hideg miatt a lakásban grillezik a migráns család

Tizenegy embert kellett kórházba szállítani, miután egy marokkói migráns család úgy döntött, hogy a lakásukban kezdenek grillezni. Mint mondták, kinn már túl hideg volt.
  • Szerző: WM

A németországi Neu-Isenburgban élő marokkói migráns család vendégeket hívott magukhoz az elmúlt hétvégén. A házigazdák ebédre grillhúst terveztek, ehhez már korábban megvették a faszenet és a különböző, pácban érlelt húsokat is. Azzal viszont nem számoltak, hogy a hétvégén megérkezett az első nagyobb hó az országba, és fagyott is. A vendéglátók „B-tervvel" is készültek: az 5 és 11 éves lányukkal közösen megbeszélték, hogy a hideg idő miatt a lakásban grilleznek majd. Miközben a nappaliban már készültek a húsok, szép lassan kezdtek megérkezni a vendégek, akik hamar észlelték, hogy itt bizony valami nem stimmel - írja a Bild.

A legkorábban érkezettek ugyanis köhögni kezdtek és szédülésre, fejfájásra panaszkodtak.

A családnak és a vendégeknek hatalmas szerencséje volt, mivel gyorsan érkezett a segítség. A kis lakásban magas fokú szén-monoxidot mértek a tűzoltók. Összesen öt felnőttet és hat gyermeket kellett szén-monoxid-mérgezés gyanújával a helyi kórházba szállítani.

A marokkói családapa ellen gondatlanságból elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?