NÍNÓ

Elütöttek egy nőt, majd fel akarták gyújtani a kocsit

Autóbalesetet szenvedett egy nő Somogyszilben, majd miután kimászott a kocsiból, elütötték.
  • Szerző: Ripost

Az eset március 23-án este történt Somogyszil külterületén. Egy nő elvesztette az uralmat vezetés közben a jármű felett, és az árokba csúszott. Miután sikerült kiszállnia, egy arra közlekedő Volkswagen Passat elütötte őt, ám tovább is hajtott. Az asszony megsérült, őt a mentők kórházba vitték – tette közzé a police.hu, ahol több fotót is közöltek a balesetről. Ezek ITT megtekinthetők!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként Somogyszil külterületén, egy szántóföldön hátrahagyva találták meg a keresett járművet.

Illusztráció/pixabay

A helyszíni szemle adatai alapján az elkövetők megpróbálták felgyújtani a kocsit, amelyről a rendszámokat is eltávolították. Az igali rendőrök a kaposvári baleset-helyszínelő segítségével azonosítottak két büssüi lakost, akiket másnap elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a 33 éves és a 26 éves férfiakat segítségnyújtás elmulasztása bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművet pedig lefoglalták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?