NÍNÓ

Ellepték a Határ úti metrómegállót a TEK-esek, videón az akció

Összehangolt akcióban több embert is elfogott a budapesti rendőrség és a TEK a város több kerületében. Többeket az otthonukban, de egy férfit a forgalmas Határ úti metrómegálló közelében fogtak el. Újfajta droggal üzleteltek.
  • Szerző: Ripost

A város több pontján is lecsaptak kedden a rendőrök és a TEK-esek. Egy drogkereskedelemmel foglalkozó banda tagjait vették őrizetbe. 

A nyomozók a VIII. kerületi Corvin sétányon két társasházból elvitték a 38 éves L. Gyulát, a 36 éves H. Mariannát és a 20 éves L. Gyulát. A két lakás átkutatásakor cigarettát és rejtélyes sárga port, valamint több százezer forintnyi készpénzt foglaltak le, valamint egy Mercedes terepjárót is elvittek a helyszínről.

Ezzel egy időben a XVIII. kerületi Darányi Ignác utcában a 31 éves K. Dezsőt is elfogták. Az ő lakásában kábítószergyanús fehér port, fecskendőket és készpénzt találtak a rendőrök. Ám az akció leglátványosabb része a Határ úti metrómegállónál volt, ahol a 38 éves N. Róbertet fogták el a nyílt utcán. 

Az elfogott öt embert előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon bűnszövetségben elkövetett pszichoaktív anyaggal való kereskedés miatt indítottak nyomozást.

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?