NÍNÓ

Elképesztő tolvaj trükk: ezért bélelte ki alufóliával a táskáját

Belülről gondosan alufóliával fedte be a táska szövetét, azt hitte, így megússza. Majdnem sikerült...
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Leleményesen próbálnak pénzhez és ajándékokhoz jutni karácsony előtt a tolvajok. Egy budaörsi üzletben úgy cselezték ki a lopásgátlót, hogy alufóliával bélelték ki a táskát, így észrevétlenül vihették ki a gyerekkönyveket, nem csipogott a detektor. Nem jutottak azonban messzire.

Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai feltartóztatták a tolvajokat, és visszatartották őket a rendőrök kiérkezéséig. A két nőt és a férfit a budaörsi rendőrök előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, a lopáshoz használt táskát pedig lefoglalták

– tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Másfél héttel ezelőtt egy férfi a 8. kerületi Vajda Péter utcában egy orvosi rendelő ajtaját feszítette fel, majd onnét gyógyszereket ellopott. A rablóról kamerafelvétel is készült, ez alapján körözi most a rendőrség. Baseball sapkát, sötétkék kapucnis kabátot, szürke nadrágot és szürke sportcipőt viselt.

Egy másik tolvajt is keresnek, a 15–20 év körüli fiú november 25-én hajnali 1 órakor vitt ki a hóna alatt egy játékkonzolt a hozzá tartozó két kontrollerrel együtt egy Ó utcai bárból. Róla is kamerafelvétel készült, hiába húzott kapucnit, látszik az arca!

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható tolvajokat, hívja a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikét!

címkék:
És ezeket olvastad már?