NÍNÓ

Elképesztő sebességgel száguldoztak Békésben, lefotózták az ámokfutókat

A rendőrök két nap alatt csaknem ötven gyorshajtót kaptak lencsevégre Békéscsabánál.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség a közúti balesetek számának csökkentése és a közlekedők biztonságát veszélyeztető szabálytalankodók kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását Békés megye közútjain. Békéscsabán és a település mellett is mért a traffipax szerdán és csütörtökön. A két nap során, 16 óra alatt összesen 48 szabálytalankodóról készült képfelvétel, közülük ketten jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt.

Békéscsaba mellett, a 44-es számú főúton Kondoros irányába haladt egy autó szerda reggel 9 előtt. Az autó vezetője a megengedett 90 helyett 164 kilométer/órás sebességgel közlekedett. Másnap, csütörtök délután, a 47-es számú főúton Csorvás felé haladt egy kocsi, a megengedett 90 kilométer/óra helyett 160-nal.

Évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, kockázatot vállal és veszélyezteti magát, utasait és közlekedő partnereit is! A police.hu-n arra figyelmeztetnek a rendőrök, hogy a szabályok betartása csökkenti a balesetek bekövetkezésének esélyét!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?