NÍNÓ

Elképesztő, mit mondott menyasszonya a tatabányai pedofil hitoktatóról!

A férfi nem először követett el ilyen bûncselekményt, gyomorforgató tettére nincs magyarázat: egy hét- és egy kilencéves kislányt molesztált.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes eset rázta meg Tatabányát: kiderült, hogy egy 41 éves hitoktató egy hét- és egy kilenc éves kislánnyal próbált fajtalankodni.

A férfi előzetesbe került, és mint kiderült, nem ez az első ilyen tette: a férfit korábban szintén kiskorú sérelmére, szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményért már elítélték, s börtönben is volt.

A Bors megtudta: előző feleségétől két fiú gyermeke született, s egy harmadikért is fizet gyerektartást.

De ami még döbbenetesebb, hogy a férfi menyasszonya teljes vállszélességgel kiáll a pedofil férfi mellett.

"Tisztában voltam a múltjával, de elfogadtam. Természetesen most is kiállok mellette, alaptalannak tartom a gyanúsítását, nagyon várom, hogy hazajöjjön. Imádta a gyerekeket, rengeteget beszélt róluk. Sokszor megjegyezte, hogy rosszak, biztos, hogy ezeket a kislányokat is nevelési célzattal ragadta meg" – mondta zaklatottan a Borsnak a harmincas éveiben járó nő.

A laká­sukban nem­rég házkutatást tartottak a rendőrök, a pár számítógépét és a férfi mobilját is lefoglalták.

Az ügy azért is ijesztő, mert a férfi a múltja ellenére az el­múlt hónapokban több tatabányai általános iskolában is foglalkozott kicsikkel, és az egyik középiskolában is tartott hittan­órákat.

A férfi egyházmegyei alkalmazásban dolgozott Tatabányán. Ám a lap hiába kereste az egyházmegyét, ott azt mondták, hivatalosan nem tudnak az esetről. A férfi ügyvédje nem kívánt nyilatkozni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?