NÍNÓ

Elképesztő, hova bújt a rendőrök elől a rabló!

Ismerősei raboltak ki egy berhidai férfit, majd elmenekültek. A rendőrök pár óra múlva elképesztő helyen találták meg egyikőjüket.
  • Szerző: Ripost

Hazafelé sétált egy berhidai férfi, amikor összefutott egy ismerősével. Összevesztek, majd a 23 éves fiatal megütötte a férfit, de ez még nem volt elég: késsel is megfenyegette, mert nem adott neki cigitírja a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Ezt követően azonban mégis együtt mentek tovább, majd megálltak egy másik ismerősük házánál is, ahol a férfi megmutatta a telefonját. Ezt nyilván nem kellett volna, mert a házban lakó 29 éves férfi nem adta neki vissza, hanem a másik, 23 éves fiatalnak adta oda. Ő pedig – szintén a telefon visszaszolgáltatása helyett – megütötte a tulajdonosát, majd még a biciklijét is elvette tőle.

Fotó: police.hu

A bejelentést követően a rendőrök pár óra múlva tudták, hogy kiket kell keresni, a 29 éves férfit az otthonában fogták el, a másikat pedig egy használaton kívüli épületben, egy ágyneműtartóban találták meg.

Előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindkettejük ellen rablás bűntett, míg a 23 éves gyanúsított ellen garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is folyik eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?