NÍNÓ

Elkapták a combinós rémet

Kedden még riogatott, mára végre elkapták a combinós rémet, aki hónapok óta inzultálta a BKK utasait.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Április elején szóltak a hírek először arról a férfiról, aki a budapesti combinón inzultálta az utasokat. A férfi sokszor csak szitkozódott, de több alkalommal bántalmazta is azokat a nőket, aik útjába kerültek a járművön. A munkatársa is belefutott kedden a villamoson. „Ne ülj ide!” – ordította az egyik utasnk, aki a zaklatóval szembeni ülésre szeretett volna leülni. A hölgy az ordítástól megrémülten azonnal elmenekült, de jött is a következő "áldozat", aki ugyanezt kapta.

Ezúttal idős hölgyet vert

Szerdán aztán az ordítozásnál is továbbment, és a Harminckettesek terén – előzetes szóváltás nélkül – bántalmazott egy idős nőt, aki egy üzletből lépett ki. A nő elesett, ezután a combinós rém elsétált a helyszínről. A sértett -  az orvosi ellátást követően- feljelentést  tett a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságán. A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. János Lajost , akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai el is fogtak.

Letartóztatásba kerülhet

A 37 éves férfival szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, így a jövőben már nem kell tőle tartaniuk a fővárosban utazóknak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?