NÍNÓ

Egy étteremből tűnt el az izraeli férfi Tiszakécskén!

Április 24-én látták utoljára a 40 éves Gross Ofirt, azóta nem tudni, hol lehet. Az izraeli állampolgár után már a rendőrség is nyomoz!

Vasárnap délután még békésen ebédelt egy tiszakécskei étteremben Gross Ofir, amikor egyik pillanatról a másikra eltűnt. A 40 éves izraeli férfit április 24-e óta keresik ismerősei, de azóta nem bukkantak a nyomára. Most már a rendőrség is körözi!

Gross Ofir anyanyelve héber, az angol nyelvet ismeri, magyarul nem beszél. A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú.

Szakállas, haja félhosszú, sötétbarna, szeme kék.

Eltűnésekor keki vászonnadrágot, fekete polárfelsőt, fekete-kék sportos kabátot, fehér vászonkalapot, fekete bakancsot és fémkeretes napszemüveget viselt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gross Ofirt felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?