NÍNÓ

Dunyhás kocsiból árulják pofátlanul a drogot Heves megyében!

Vádat emeltek egy tarnaörsi fiatal ellen, aki bedrogozva tört-zúzott a faluban. A "rettenthetetlen pusztító" néven elhíresült fiú közösségi oldalán büszkén tudatja, hogy bizony róla szólnak a hírek. A lakók szerint nagy a baj: egyre több fiatal drogozik, akadt, aki fecskendőstût talált a kertjében. A drogot dunyháskocsi hozza.
  • Szerző: Ripost

Mindössze próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést javasol a vádirat annak a 19 éves fiatalnak, aki az év első hónapjaiban egész Tarnaörs nyugalmát feldúlta.

Rettenthetetlen?

A fiú éjjelente bedrogozva tört-zúzott: 28 utcanévtáblát tört össze, kettérúgott egy artézi kutat, az egyik lakos kutyáját hergelte a kerítésen át, majd a házigazdát is megpróbálta megverni, de a faluban parkoló buszok visszapillantóit is összetörte. Ezek állnak legalábbis a „Rettenthetetlen Pusztító” vádiratában.

Késsel is fenyegetőzött

A nak interjút adott az egyik lakos, aki azt kérte: semmit se áruljunk el róla, mert fél a megtorlástól. „Ismerjük a fiút, van ugyanis egy tarnaörsi csoport a Facebokon, amelyik nyíltan vállallja a buszok megrongálását is. Saját magát hívja a fiú Rettenthetetlen Pusztítónak. Ott, a Facebookon ők maguk írták meg, hogy

nemcsak meg akart ütni valakit, hanem késsel is fenyegetőzött

– meséli a  helybéli lakos, szavait pedig szóról-szóra igazolják a csoport bejegyzései.

Kéz nélkül szipuzni?

De már a Facebookon dühöng az egész falu.

„Míg dolgozni voltam, az anyámat késsel fenyegette a saját házunknál ez a …, aki a buszt is szétverte, üzenem neki, hogy isteni szerencséje hogy nem voltam idehaza, nekem hadonásszon. Aztán majd

nehéz lesz neki kéz nélkül szipozni

- írta egy feldühödött férfi, aki meg is kapta a Rettenthetetlentől rögtön a választ: jobb lesz neki csendben maradnia.

Szerelmes a Pusztító?

A fiú végig szabadlábon védekezhet, és informátorunk szerint a vádemelésig eltelt idő némi változást is hozhat az életében. „Megismerkedett egy lánnyal és nagyon boldognak tűnnek. Talán megneveli a csaj, bár nem tudom, meddig bírja drogok nélkül."

Fecskendőstűk a Tarna mentén

A drogtémát újra a név nélkül nyilatkozó helybéli férfi hozza fel.

„Sokan drogoznak.

Úgy sétálnak az utcán, mint a rongybabák, lóg kezük-lábuk, és rettenetesen le vannak fogyva.

Az egyik falubeli a kertje végében véres vattát és fecskendőstűt talált” - erősíti meg informátorunk. Szinte minden napra jut „drogos” eset, terjed a herbál, és a manapság divatos, filléres pszichoaktív szerek. A herbált szívják, a kristályt lövik. A terjesztők persze tisztában vannak az éppen aktuális  tiltó listával, csak olyat árusítanak, ami nem szerepel rajta.

Dunyhába rejtik?

A helyiek azt is tudni vélik, honnan az anyag.

„Hát, a tollaskocsiból árulják, tudja, amelyik tollat, dunyhát vásárol. Hallottam, hogy egyszer valaki, megállította,hogy eladjon neki egy dunyhát. Nem kellett…”

 

– mondja az informátor, aki szerint a helyi rendőrség  tehetetlen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?