NÍNÓ

Droglerakatot üzemeltetett László a fővárosi lakásában - videó

A fővárosi rendőrök lecsaptak a 38 éves H. Lászlóra, aki hatalmas mennyiségû drogot tartott a lakásában. A 30 millió forint értékû, több kilónyi kábítószer mellett több millió forintnyi készpénzt és két méregdrága BMW-t is lefoglaltak a zsaruk.
  • Szerző: Ripost

Rendőrök csaptak le április 11-én az esti órákban a 38 éves H. Lászlóra XI. kerületi lakásának mélygarázsában. A férfi épp bűntársával, a 38 éves M. Zsolttal volt ott, mikor rajtuk ütöttek a nyomozók.

A H. Lászlónál lévő táskában fél kilónyi marihuánát, kokaint, valamint kb. 300 ecstasy tablettát találtak. A két férfi lakását átkutatták, ahol még több drogot találtak. Csaknem 5 kiló marihuánát, 200 gramm kokaint, másfél kiló speedet, több száz üveg ketamint és mintegy 3000 darab ecstasy tablettát foglaltak le.

A mélygarázsban és lakásokban talált drog feketepiaci értéke eléri a 30 millió forintot. De nem csak a drogot, hanem több millió forintnyi készpénzt is elkoboztak a nyomozók.

De a két drogkereskedő drága luxusautóit is elvitte a rendőrségi autószállító.

A két férfit végül gyanúsítottként kihallgatták, majd H. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztették letartóztatását, amit vasárnap el is rendelt a bíróság. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya szakértők bevonásával nyomoz az ügyben.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?