NÍNÓ

Döbbenetes, hol keresik most a körúti robbantót

Néha a megoldás egyszerûbb lehet, mint amilyennek elsőre látszik...
  • Szerző: CsR

Majdnem elérte az ezret a Teréz körúti robbantással összefüggő állampolgári bejelentések száma . A Központi Nyomozó Főügyészség legfrissebb adatai szerint 873-an jelentkeztek, mondván: megbízható információval rendelkeznek az elkövető személyazonosságával kapcsolatban.

A lehetséges gyanúsítottakat egyre tágabb körben keresik. A Blikk úgy tudja, hogy egy új bejelentés alapján tovább bővült ez a kör. Elképzelhető, hogy Budapest környéki horgászok között kell keresni a férfit.

Amennyiben helyes az állítás, talán nem is a véletlennek köszönhető, hogy a robbantáskor horgászsapkát viselt az elkövető.

Annyi biztos, az ügyészség által nyilvánosságra hozott kameraképek arról tanúskodnak: a robbantó többször is átöltözött, és még arra is figyelt, hogy a mozgásán változtasson. Az új bejelentés ellenére a Központi Nyomozó Főügyészség még mindig keresi azt a férfit, aki foglalás miatt kereste fel a Dob utca 63. alatt található Queen’s Court Hotel & Residence vendéglátóhelyet, illetve az utca túloldalán lévő, a 60. szám alatt található Rebo bárt.

És ezeket olvastad már?