NÍNÓ

Döbbenet, így játszott össze az eladó a vevővel

Egy oroszlányi bolt eladója összejátszott a vevővel, együtt sikkasztottak. A rendőrök lecsaptak: lefoglalták az orgazdaságból származó tárgyakat.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi egy pénztárosnő ismerőse segítségével az eredeti ár töredékéért vett meg  különböző termékeket, amiket később értékesített.

 Kiderült: a pénztárosnő megbeszélte az ismerősével, hogy közreműködésével több terméket is ki tud vinni az eredeti ár töredékéért.

A férfi az oroszlányi  boltból februárban és márciusban legalább négy alkalommal szerszámokat és kerti felszereléseket vásárolt meg és hozott ki az üzletből –közölte a rendőrség.

A termékeket az áruházi alkalmazott vagy nem számlázta le, vagy azokra indokolatlan kedvezményt vont le. A férfi a termékek egy részét hazavitte, a többit eladta egy szomódi férfinak. 

Az oroszlányi nyomozók azonosították és kihallgatták  a tetteseket. A rendőrök lefoglalták az el nem adott szerszámokat, és visszaadták a sértett képviselőjének.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság L. Mónika és Zs. Roland ellen sikkasztás vétség, a szomódi férfi ellen orgazdaság vétség miatt folytat büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?