NÍNÓ

Csatornában találták meg egy kisfiú holttestét a magyar határnál

Az első hírek még gyermekrablásról szóltak, majd a rendőrség kilenc családtagot hallgatott ki az ügyben. A szülőket azonnal poligráfra kötötték.
  • Szerző: Ripost

Egy csatornában találták meg annak a 12 éves fiúnak a holttestét, akinek még szombat délben veszett nyoma a magyar határhoz közeli Krassószombaton. A kisfiút kilenc éves testvérével negyed órára hagyta magára édesapjuk. A kisöccs állítása szerint ekkor állt meg mellettük egy sötét színű Fiat Punto, az autóból kiszálló három férfi pedig a csomagtartóba próbálta tuszkolni őket. A kisebbik fiú azonban elszaladt, ő értesített a közelben egy nőt a történtekről.

Az eset hatalmas port kavart az 50 fős Krassószombaton. A lakók nagyobb része azt állította, hogy nem láttak idegen autót, mindössze két lakos mondta azt, hogy ők is észrevették a kisfiú által említett sötét autót. A 9 éves fiú részletes személyleírást is adott a férfiakról: az egyikük kezén egy tetovált sárkány látható.

A tanúk ellentmondásos nyilatkozatai miatt a rendőrség kihallgatott a  családból kilenc főt: többek között a szülőket is poligráfra  kötötték.

"Azt mondtam, amit a szívem diktált

- mondta az édesapa. A kisfiú holttestére hétfő délután a házukhoz közeli  Karas folyóban bukkantak a búvárok, egyelőre azt sem tudni, idegenkezűség végzett-e vele, vagy véletlenül esett bele. A zokogó anyára a rokonok vigyáztak, míg a holttestet a folyóhoz lesétáló édesapa azonosította.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?