NÍNÓ

Crosspályának nézte a motoros a főutat, pechjére kamera rögzítette

Egykerekes mutatványt adott elő egy motoros szombat délután Győrben, ráadásul belterületen, főúton. Pechjére azonban a helyszínen traffizó rendőrök mindezt végignézték.
  • Szerző: Ripost

Crosspályának nézte egy motoros Győr egyik főútját, ráadásul belterületen adta elő a mutatványt szombaton délután, fényes nappal. Az éppen traffizó rendőrök viszont nem voltak elragadtatva a motoros előadásától, aki mindezt 69 km/h sebességgel tette. Az „egykerekezésért” 50 ezer forintra, a sebességtúllépésért – mivel itt 50 km/h a sebességhatár – pedig 30 ezer forintra büntették, de még négy büntetőpontot is kapott – írja a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség ugyanitt arra is megragadta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet: a közutakon mindenkinek be kell tartania a KRESZ-t, mert sajnos a hasonló esetekből nagyon sok tragédia történt már az elmúlt időszakban.

Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri továbbá a motorosokat, hogy mielőtt meggondolatlan cselekedetekre szánják el magukat, gondoljanak arra, hogy – a gyalogosok mellett – ők a közlekedés másik legvédtelenebb résztvevői. Egy, a fentihez hasonló mutatvánnyal nemcsak a saját, hanem a többi közlekedő testi épségét, életét is veszélyeztetik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?