NÍNÓ

Buszsofőr okozhatta a focista halálát a 6-oson hajnalban - megrázó fotók

A busz és az Opel azért ütközhetett össze, mert a busz nem adta meg az elsőbbséget. A fiatal sofőr focista volt, halálhírét csapata is megerősítette.
  • Szerző: Ripost

Egy bonyhádi fiatalember vesztette életét a 6-os számú főúton. A Tolna megyei hírportál úgy tudja, a fiatal férfi a megyei II. osztályú futball csapat, az Aparhanti SE játékosa volt.

Ahogyan arról a %% is beszámolt, szerda hajnali 4 óra körül Tolna irányából Fácánkert irányába közlekedett a helyi járatos busz, amikor a rendőrség szerint valószínűleg a kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a 6-os számú főúton közlekedő Opelnek és emiatt összeütköztek.

A balesetben a kocsi 31 éves vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban további két személy utazott, ők súlyos sérülést szenvedtek.

Az autóbuszban a sofőrön kívül egy személy utazott, ők nem sérültek meg.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatja le.

A megyei II. osztályban szereplő Aparhanti SE játékos-edzője, Minker Endre is megerősítette, hogy a balesetben egyik játékosuk vesztette életét.

Czékmány Bálint idén nyáron igazolt az aparhanti együttesbe, melyben a mostani szezonban 5 mérkőzésen 6 gólt szerzett. A megyei focibajnokságok egyik legeredményesebb játékosa volt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?