NÍNÓ

Bilincsbe verték az idős áldozatát maga után vonszoló bűnözőt – Videó

Az üllői járőrök fél órán belül megbilincselték azt a 19 éves férfit, aki a gyanú szerint lépcsőfokokon vonszolva próbálta egy idős asszony kezéből kitépni a táskát.
címkék:
  • Szerző: ripost

Döbbenetes ügy kavarta fel a Monoron élők lelkivilágát a múlt héten. Egy 61 éves vasadi asszony kért segítséget 2021. június 10-én délelőtt. A monori vasútállomáson odalépett hozzá egy fiatal férfi és pénzt kért tőle, majd miután a nő a kérést megtagadta, a férfi megragadta és megrántotta a táskáját. Miközben próbálta kitépni a kezéből, az asszony egyensúlyát vesztette, és a lépcsőre esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez sem tántorította el a támadót, a táskát szorítva áldozatát lépcsőfokokon át vonszolta. Egy utas közeledtére engedte csak el a remélt zsákmányt, majd a helyszínről futva elmenekült. Az áldozat a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett.

Az üllői járőrök a helyszínen beszerzett, a támadóra vonatkozó leírás alapján 30 percen belül kattintották a bilincset a 19 éves, monori illetőségű, munkanélküli V. Zsolt csuklóján.

Kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt beismerte, panaszt nem tett. A táskát akarta, ám elszámolta magát, nem gondolt idős áldozata ellenállására – írja a police.hu, hozzátéve, hogy a férfi ellen rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le a további eljárást.

Az eset kapcsán készült rendőrségi videót itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?