NÍNÓ

Bicskával szúrta meg osztálytársnőjét a tízéves budapesti kislány

A négy centi mély és három centi széles vágást a kórházban kellett összevarrni.
  • Szerző: ripost

Elképesztő incidens történt hétfőn, az egyik budapesti általános iskolában, ahol egy tízéves kislány bicskával sebesítette meg kilencéves osztálytársát.

A kislány édesanyját telefonon értesítették, hogy a gyermeke megsebesült, ám nem látták el a sérülést. Végül az anya vitte kórházba a lányt, akinek a sebét ott összevarrták az orvosok.

Fotó: Pixabay

„A vágás nagyon mély volt, az orvosok belső varratot is tettek a sebbe, mert az izomhártya megsérült” – mondta el a Blikknek az anyuka, aki azt is elárulta, hogy a lánya megpróbálta védeni a támadóját, azt állította, fennakadt egy kilincsen.

„Reggel összevesztünk egy grafitceruzán az osztálytársammal, de később kibékültünk” – mondta el a lapnak a megszeppent kislány, aki ezután már látta a bicskát az osztálytársánál.

„Láttam, hogy nála van, és úgy jött felém, én feltettem a kezem.”

A lap megkereste az iskolát is, ám ők azt állítják, nem mond igazat az édesanya, semmiféle bicskáról nem volt szó.

„A hírekkel ellentétben az iskolában a tanulót nem késsel sebezte meg egy társa, hanem futkosás közben nekiszaladt egy elvékonyodott végű kilincsnek, amely sebet okozott a felkarján. (...) A szülő orvoshoz vitte a gyermekét, és a látleletet a Facebookon is közzétette, amelyen egyértelműen látszik, hogy a szülő nem a valóságnak megfelelő információkat osztott meg” – közölte az iskola.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?