NÍNÓ

Brutálisan megverték rablóik az idős párt, mert kevesellték a talált pénzt

A tatai nyugdíjasokat teljesen kifosztották, otthonukat felforgatták és kegyetlenül megverték őket. Az idős párnak sürgősen vérre van szüksége.
címkék:

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a férfit, aki még hétfő este rontott be egy tatai családi házba, ahol brutális módon megverte az ott lakó idős házaspárt, majd a házat kifosztva elmenekült. A helyiek szerint viszont többen lehettek és kevesellették a nyugdíjasoknál talált pénzt, ezért bántak el Rózsi nénivel és Tibi bácsival ilyen kegyetlen módon.

Állítólag négyen voltak. Rózsi néni arcát szétverték, őt Pestre fogják szállítani és ott műtik meg. Tibi bácsi sokkal rosszabbul járt

– mondja egy jól informált helyi nő a komáromi 24 órának.

Ezután úgy be fogom zárni az ajtót, hogy csak na! Milyen világban élünk, hogy bármikor rám törhetik az ajtót és agyonverhetnek?

– dörmögi az asszony és odébbáll.

Az a pletyka járja most Tatán, hogy a rablók kevesellték a talált pénzt és azért támadtak az idősekre. Mindent elvittek, amit találtak, Rózsi néni aranyait letépték és a házban található összes készpénzt elvitték.

– Sajnos, azt kell mondjam, nem volt nehéz dolguk: a néni rokkantnyugdíjas. Tavaly elesett, combnyaktörést szenvedett. Többször megműtötték, azóta protézis van a lábában

- meséli a házaspár egyik jóbarátja, aki azt is elmondta, az időseknek van egy gyermeke, aki Tatabányán él.

Vérre van szüksége az idős házaspárnak!

A 70 éves asszony állapota stabil, a 76 éves férfié kritikus, életveszélyben van, de az őket kezelő orvos szerit nehéz az érintettek egészségügyi állapotáról nyilatkozni, mert az percről percre változik. A férfinél azonnali életmentő műtétre volt szükség.

A kemma.hu információi szerint az idős házaspárnak sürgősen vérre van szüksége. Irányított véradással is lehet nekik segíteni. Az irányított véradást névre szólóan kell kérni az alábbi adatok megadásával:

Kovács Tiborné 1945.03.19. TAJ: 060997795 Szent Borbála Kórház Tatabánya Intenzív osztály
Kovács Tibor 1939.12.22. TAJ: 009139817 Szent Borbála Kórház Tatabánya Intenzív osztály

Elsősorban „0” Rh+ és „B” Rh+ vérre van szükség.

címkék:
És ezeket olvastad már?