NÍNÓ

Brutális módon végzett apjával Dávid, évekre börtönbe mehet

Autószerelőként dolgozó apja, gyakran itta vállalhatatlanra magát. Ilyenkor Dávidot és annak édesanyját sem kímélte az agresszív férfi, akit már az egyik kocsmából is kitiltottak állatias viselkedése miatt. A most 19 éves fiúra több évnyi börtön vár.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brutális módon végzett apjával két évvel ezelőtt Dávid. Háromszor fejbe verte egy kalapáccsal, majd késsel tizenhétszer megszúrta. 

A most 19 éves galántai fiú azért vetemedett a szörnyű cselekedetre, mert autószerelőként dolgozó apja folyamatosan bántalmazta őt és édesanyját is. A 43 éves Jozef gyakran ivott, olyankor pedig agresszívvá vált viselkedése. Az egyik kocsmából ezért ki is tiltották.

A fiatal fiú sajnálja tettét, de a bíróságon azt is elmondta, hogy már nem bírta tovább a folyamatos bántalmazást, amit az apja a családjával művelt. A tárgyalásra édesanyja és barátnője kísérte el.

A fiúra a maximálisan kiszabható 7 évből 4 évnyi büntetést rendelt el a bíró, a vádlott fellebbezett. A jogerős döntést a kerületi bíróság hozhatja meg – tájékoztatott a Paraméter.sk portál.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?