NÍNÓ

Brutális családirtás Heves megyében, újabb sokkoló részletek

Újabb borzalmas családirtás történt nem sokkal az után, hogy a rózsadombi eset megrázta az országot. Akkor a veszettül féltékenykedő apuka gyilkolta meg késsel feleségét, 4 éves kisfiát és a család kutyáját, most pedig a Heves megyei Andornaktályán a vagyonőrként dolgozó apa nem bírta elviselni a válást, ezért brutálisan végzett 5 éves kislányával, volt feleségével majd magával.
  • Szerző: Ripost

Csendes és békés környék, családi házakkal – ilyen volt a 2600 fős, Eger közelében lévő Andornaktálya eddig. Tegnap reggel óta azonban minden megváltozott, a község horrorfaluvá változott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A -nak a gyilkosság idején a házban tartózkodó dédnagymama mesélte el a borzasztó részleteket.

„Most ment volna először óvodába! Kinek vétett az a szegény kislány?” – kérdezi a könnyeivel küszködő M. Józsefné, az ötéves Évike dédnagymamája. – „Mindennap várni fogom, hogy rohanjon felém, hogy „szia mama!”

Most ment volna nagycsoportba a kislány

”Én az alagsorban élek, altatóval alszom, ezért semmit sem hallottam. Hétfő reggel furcsállottam, hogy fél hétkor szoktak elmenni Reniék, de meg nem jöttek le. Ő dolgozni megy, de előtte vitte volna a kicsit óvodába. Most ment volna nagycsoportba, hogy véget ért a vakáció… Mivel nem jöttek le, felmentem a lépcsőn hozzájuk. Amikor beléptem a hálószobába, rögtön megláttam Renit és a kislányát...

Borzasztó volt! Mind a kettőt megfojtották egy kötéllel. Azonnal lerohantam, hogy hozzak egy kést, hogy levágjam a kislány torkáról a kétszer rácsavart kötelet, de annyira szoros volt, hogy nem tudtam benyúlni...„

sorolta a borzalmakat.

Hátra is kötötte volt felesége kezét

A információi szerint K. Ferenc először a volt feleségének, M. Renátának esett neki. Hátrakötötte a kezeit, majd puszta kézzel megfojtotta. Ezután fordult a kislányához, akit szintén megfojtott, majd testét az anyjáéhoz kötözte.

A végén Ferenc átsétált egy másik szobába, ahol felakasztotta magát.

”Reni védekezhetett, mert véraláfutások voltak az arcán...„ – folytatta a dédnagymama, Reni nagymamája.

A dédi egyedül maradt a horrorházban

”Sosem hallottam őket veszekedni, de valamiért Reni elvált tőle még januárban. Éppen most kellett volna Ferinek elköltöznie, valószínűleg ezt nem bírta elviselni. Hihetetlen ez az egész, én pedig itt maradtam egyedül... A lányom rég meghalt autóbalesetben, az unokámat meg a dédunokámat meg most ilyen durván meggyilkolták…

Nem tudok sehova se menni, ezért ebben a házban kell aludnom, de amint lehet, el akarom hagyni ezt a horrorházat, itt minden rájuk emlékeztet. Sosem hallhatom már a kis Évike nevetését „– mondja zokogva az idős asszony.

 

És ezeket olvastad már?