NÍNÓ

Brutális baleset: majdnem az aluljáróban kötött ki egy kocsi Budapesten – fotók

Egymás után következtek be a szörnyű balesetek Budapest III. kerületében hétfőn.
  • Szerző: Ripost

Több jármű ütközött a III. kerületben a Szentendrei út és a Raktár utca kereszteződésében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy autó és egy motoros karambolozott, a baleset során hat sávot átszelve egy gyalogos-aluljáró korlátján akadt fenn a Volkswagen. A motoros súlyosan sérült, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Budapest, 2021. február 1.
Az aluljáró korlátjának ütközött személyautó a fõváros III. kerületében, a Szentendrei út és a Raktár utca keresztezõdésében, miután a jármû összeütközött egy motorkerékpárral 2021. február 1-jén. A balesetben a motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, az autó sofõrje könnyebben megsérült.
MTI/Mihádák Zoltán
Nem sokkal később, pedig egy másik autós egy kamionnal karambolozott a Flórián téren, a Vörösvári út és a Pacsirtamező utca találkozásánál. A BudaPestkörnyéke.hu úgy tudja, a kamion magával sodorta a személyautót, eközben a menetiránnyal szembe fordította és rátolta a szalagkorlátra. A Peugeot bal hátsó kereke kitört és fennakadt a korláton, onnét csak a katasztrófavédelem darus autómentője tudta leemelni.

Budapest, 2021. február 1.
Összeroncsolódott motorkerékpár és személyautó (háttérben) a fõváros III. kerületében, a Szentendrei út és a Raktár utca keresztezõdésében, miután a jármû összeütközött egy személyautóval 2021. február 1-jén. A balesetben a motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, az autó sofõrje könnyebben megsérült.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: mti

 

És ezeket olvastad már?